Tengan :)

Idag efter skolan så var jag,Lova och Minette i Tengan.Tengan är typ som en park som ligger ungefär framför skolan :) vi brukar vara där efter skolan :)


Förra helgen med Massi :)

Förra helgen sov Massi över 2 dagar :) vi firade hennes födelse dag,hon fick en mörk rosa klocka,present kort på h&m,en kofta och Justin Bieber affischer.Jag fick också en klocka men den är ljus rosa :) här kommer bilder från den dagen :) Bilderna kommer från: www.crazymassi.blogg.se


DAGENS SÖTIS !!


OMG !

jag kände för att ta upp dethär med Illuminatin, NWO (New World Order). Jag tror på det, och tycker att det är värt att sprida vidare, så att så många som helst vet om att dom påverkas av det. Snälla, ta er tid att läsa egenom dethär.

Det finns flera olika symboler för Illuminatin. Men dessa är de vanligaste:
http://www.trosch.org/***/sym/illum.gif
Du har säkert sätt pyramiden med ett öga i flera gånger. Men har du tänkt på varför den finns där? Har du sätt en film där pyramiden finns med? Denhär pyramiden symboliserar djävlen. Den sätts in i filmer, och kan ibland uppstå i ungefär en tiondels sekund under en reklam paus. Vi ser den inte, men våran hjärna uppfattar den.

Illuminatin är en ''symbol'' för djävulen som vill ta över världen. Djävulen vill styra över oss, och gör det genom att försöka synas i median. Men han är inte det ända. Jay-Z, Rihanna, Beyonce, Lady gaga och många fler artister är med i denhär ''gruppen''. Dessa artister syns ofta i median, och det är därför dom är med.

Har du tänk på att Jay-Z gör en pyramid med händerna på hans konserter, och alla fans gör samma sak? Dom vet inte varför, utan följer Jay-Z's tecken. Man har frågat folk efter konserten, och de flesta säger att dom inte ens vet varför dom gjorde en pyramid, utan var helt hypnotiserade.

Lady Gaga täcker för ögat i varje musik video. Det symboliserar att djävulen håller koll på dig. I ''Alejandro'' Musikvideon betyder Alejondro gud. I början av musikvideon håller män i olika symboler för illuminatin, och Lady Gaga sitter på en tron och håller koll på dom med ett öga. Lite längre fram i videon ligger hon ner, håller i ett kors och säger '' Stop please, just let me go, Alejandro'' hon vill alltså att gud ska låta henne gå över till djävulen, eftersom hon är med i illuminatin.

I Rihannas musikvideo ''umberella'' dansar hon i en pyramid, och sätter sig sedan ner på huk med händerna i luften. Denna position liknar djävulens huvud. Forskare han märkt att avståndet från hennes huvud och nacke inte alls stämmer med hur Rihanna igentligen har det, och det sägs att det inte är rihanna som sitter där, utan att det är själva djävulen. I hennes musikvideo till ''S&M'' sitter hon på backen med massa tidningsartiklar i bakgrunden, och helt plötsligt rullar det förbi en text där det står ''Rihanna princess of the illuminati''. De som gjort videon säger att det inte vet hur den texten kommit dit, och när man frågar rihanna så svarar hon inte.

Illuminatin dödar de som inte vill gå med i ''gruppen''. Ett exempel är Michael Jackson. I många av hans musikvideor krossar han symboler, ger tecken åt djävulen och säger att han ska försvinna. När han levde gick han runt och sa till sina familje medlemmar att de skulle döda han. Men han sa aldrig vilka. Och tillslut dödades han den 25'e. Man tror att det är den 25'e som illuminatin dödar, eftersom många stora artister dödas då. Och de som dödats har spår av att de vill förgöra illuminatin i deras musikvMånga säger att 11/9 var pågrund av illuminatin. I många filmer förekom siffrorna 9 och 11 ofta. Dessa filmer gjordes innan 2001, och i filmerna förekom de två tornen, och även flygplan. Illuminatin har alltså funnits i flera år, utan att vi vetat om det. Vi vet inte att vi påverkas, men det gör vi. Tänk efter, varför skulle dendär symbolen dyka upp överallt utan att ha någon som helst anledning? Varför blir Jay-Z's fans ''hypnotiserade''? Varför står det ''princess of illuminati'' i Rihannas Musikvideo?, Varför ber Lady Gaga att gud ska låta henne gå? Och varför dör de som inte vill gå med i illuminatin den 25'e?

Jag tror på dethär, och jag står för att jag gör det. Men det är inte så att jag tror på djävulen. Men jag tror på att illuminatin finns, och att de så småning om kommer ta över. Sen första gången jag fick reda på dethär, har det bara blivit större och större. Jag har sett symboler, jag har hört artister prata om ''New world order'' (NWO) och insett att dethär faktist finns. Visst, kalla mig dum i huvudet. Men jag tror på det. Och jag har vänner som också gör det.

Om du bryr sig eller vill ta reda på mer, eller tror att jag fantiserar så kan nu ju kolla in videor på youtube, eller sök på google.
Värda att se:

http://www.youtube.com/watch?v=MgwSjjse-RA&feature=related
http://www.youtube.com/user/FarhanK501
http://www.youtube.com/watch?v=8hSvacxqR1o&feature=related
Kommentera, och säg om du tror på det, eller inte. Jag tycker att det är vidrigt.
ideor
.Mitt liv har förendrats totalt efter dethär, och jag tänker på det varje dag...


Tack.

Källa:www.crazymassi.blogg.se

Iluminati

Illuminati

Det har spekulerats mycket om Lady Gaga är illuminati inklusive andra kändisar som Rihanna, Jay-Z och Chris Brown.

Vad är då Illuminati?

Illuminati är en sekt som finns över hela världen, denna sekten dyrkar djävulen och är en hemlig grupp som ingen egentligen vet någonting om. Illuminati grundades 1776 av en som hette Adam Weishaupt.
De kändisar som jag nämnde ovan är alltså inköpta av sekten för att få de att göra Illuminatins hemliga tecken som hedrar djävulen i deras musikvideos och skivomslag.

Det sägs även att tonårsidolen Justin Bieber har blivit inköpt.
På något sätt försöker denna obehagliga sekten att hjärntvätta oss människor med alla dessa tecken. Det finns överallt - i tidningen, på tv:n, i politiken och på vanliga allmäna platser.

Om vi ska ta ett exempel

Ni vet den framgångrika amerikanska rapparen 2pac? Det var känt att 2pac var med i just Illuminati och fick betalt för det. Men förr eller senare ville han inte vara

med längre. Då tror många att han ska ha blivit hotad av ledarna i sekten och senare blivit skjuten. Jag tror mycket väl att det kan vara så och det är sjukt läskigt tycker jag.

Här är lite bevis som tyder alltmer på att det ligger till såhär







 


Ser ni hur allt hänger ihop?

Jag tycker det här är grymt läskigt och jag vet inte om jag ska tro på det eller inte.

Kommentera gärna och säg din åsikt om detta! 
 
Källa:www.crazymassi.blogg.se



Dagens sötis


Läxa :/

Hej,nu gör jag en JÄTTE TRÅKIGT engelska läxa :( jag är skiiiit trött och jag orkar inte göra min läxa !! BYE //MELANY :)


Kompis time :)

Idag var jag med Minette,Lova och Minette,här komme bilder:
 

Det här min skola :)
 BFF <3 :)














 DET VAR ATT,BYE //melany <3


Tips !! ;)

 Det här är en min bff Minette och hon har 2 st  JÄTTE BRA BLOGGAR som heter : www.nokkii.blogg.se och www.styladinanaglar.blogg.se ,GÅ IN DOM ÄR JÄTTE BRA JAG LOVAR :) <3

Jag :b

Här är en liten bild på mig :)


Dagens sötis !!


 :D


Masi vinet :)

I fredags så köpte Leonardo (massis pappa) en vit vin som heter Masi,här koomer bilden ;) <3
hehe,bye // melany <3


Tisdags <3

I tisdags så var jag,mamma och mormor i t-centralen och då såg vi som säljde saker,vi köpte churros och mamma köpte en väska,här kommer det blder :)





Det här är churros :) <3

MYCKET GODIS :)



 BONJOUR <3
 DÅ VAR DET SLUT,// MELANY <3 


Bio

I lördags så var jag,mamma och Massis pappa på bio,vi såg apornas planet den var SKITTTTTT BRA !!! 
Här kommer lite bilder :)







RSS 2.0